Še je nekaj prostih mest na Kariernem taboru!

Karierni centri UL vabimo na brezplačne delavnice v okviru Kariernega tabora, na katerih so še prosta mesta. Kakovostne delavnice z izbranimi strokovnjaki vam prinašajo znanja, s katerimi izboljšujete svojo zaposljivost.

  • Objavljeno
    4. 7. 2022
  • Rubrika
    Delo Delavnice

Udeležite se lahko delavnic:

Protokol in bonton

Torek, 5. julija 2022, ob 9:00 na Fakulteti za kemijo in kemijsko tehnologijo, 1039(1B)

Ali lahko profesorje tikamo? Se lahko ženska predstavi moškemu? Se lahko rokujemo sede? Ali so vizitke že zastarele? Kožne ali črne nogavice za ženske? Rjavi ali črni čevlji za moške? Kaj pomeni »black tie«? Na delavnici bomo spoznali osnovne značilnosti protokola in bontona, ki nam lahko olajšajo še tako nepredstavljive trenutke in zagate. Izvajalka: doc. dr. Jana Arbeiter, raziskovalka in predavateljica s Fakultete za družbene vede UL. V svojem strokovnem delu se osredotoča na raziskovanje in poučevanje diplomatske teorije, protokola in bontona ter sodeluje pri protokolarni izvedbi različnih dogodkov.

Psihološki dejavniki uspeha v življenju in pri študiju

Sreda, 6. julija 2022, ob 9:00 na Fakulteti za socialno delo, P3

Na delavnici bomo govorili o stresu, njegovih vplivih na življenje, načinih sproščanja in preprečevanja nelagodnih ter stresnih situacij. Spoznali boste tudi najbolj učinkovite tehnike sproščanja, ki vam bodo v pomoč na poti do boljšega in bolj sproščenega življenja ter študiranja in opravljanja izpitov.

Izvajalec: red. prof. dr. Matej Tušak, športni psiholog, zaposlen na Fakulteti za šport UL. Predava tudi na podiplomskem študiju Medicinske fakultete, na univerzah v Zagrebu, Splitu, Skopju, Mostarju, Trstu in Celovcu. Aktivno sodeluje v procesu psihične priprave športnikov na tekmovanja, na profesionalni ravni (EP, SP in OI). Dr. Matej Tušak je najbolj znani slovenski športni psiholog, ki skrbi za psihično pripravo vrhunskih športnikov, pa tudi športnikov vseh drugih kategorij.

Okrepitev pisnega komuniciranja

Četrtek, 7. julija 2022, ob 9:00, na Fakulteti za kemijo in kemijsko tehnologijo,Predavalnica 1039(1B)

Na delavnici se boste naučili: 
· temeljnih pravil poslovnega komuniciranja,
· poslovno sprejemljivega obdobja za odziv,
· način odziva glede na izziv,
· prijazne poslovne komunikacije.

Izvajalka: Petra Hercog, univerzitetna diplomirana novinarka, ki je svoj poklic doslej opravljala v odnosih z javnostmi. Kot svetovalka v komuniciranju je trenutno aktivna v finančnem, okoljskem in prodajnem sektorju, svetuje pa tudi lokalnim skupnostim, predvsem strokovnim službam, ki so zadolžene za komunikacijo s strankami.

Prijave
Prijava na delavnice poteka preko POPR-a. V POPR študenti UL vstopijo preko skupine Študenti UL s svojo veljavno digitalno identiteto UL.
Imate vprašanje?
Dodatne informacije: kc@uni-lj.si