Pravno obvestilo

Vse informacije na spletnem mestu Univerze v Ljubljani Fakultete za Arhitekturo, http://www.fa.uni-lj.si (v nadaljnem besedilu spletne strani)so, če ni drugače določeno,informacije javnega značaja.Vse informacije, ki so vključene ali dosegljive s te spletne strani, se lahko kadarkoli spremenijo brez predhodnega obvestila.

Fakulteta za Arhitekturo (v nadaljnem besedilu: FA) deluje z največjo skrbnostjo pri objavi informacij in skrbi za njihovo pravilnost in ažurnost.Njena kazenska in civilna odgovornost za stvarne in pravne napake na informacijah je popolnoma izključena in ne odgovarja za nikakršno neposredno ali posredno škodo ali neprijetnosti,ki bi lahko uporabniku nastale zaradi uporabe morebitnih napačnih ali netočnih informacij,ki bi se znašle na spletnih straneh FA.

Dokumenti objavljeni na spletni strani nujno ne zajemajo in natančno ne reproducirajo vsakega uradnega besedila posameznega dokumenta.Kazenska in civilna odgovornost FA za napake je izključena in ne odgovarja za nikakršno neposredno ali posredno škodo ali neprijetnosti,ki bi lahko uporabniku nastale zaradi uporabe morebitnega napačnega materiala.

FA priporoča uporabniku, da če sprejema pomembno ali celo nepopravljivo odločitev na podlagi podatkov,ki so objavljeni na našem spletnem mestu, preveri podatke pri pristojnem organu FA.

FA ne odgovarja kateremukoli uporabniku spletne strani za nikakršno posredno ali neposredno škodo ali neprijetnosti, ki bi lahko nastale zaradi tehničnih težav,oziroma nezmožnosti uporabe spletnih servisov.

Vsebina izjave o omejitvi odgovornosti se lahko kadarkoli spremeni brez vnaprejšnje najave in strinjanja uporabnikov.