Obštudijska dejavnost

Center za obštudijsko dejavnost Univerze v Ljubljani odpira tri dejavnosti na katere se lahko vpišete vsi študenti UL - tudi brez uveljavljanja kreditnih točk

  • Objavljeno
    27. 9. 2023
  • Rubrika
    Študij EMŠA, MŠU, UŠU Vpis EMŠA, MŠU, UŠU

𝐍𝐨𝐯𝐚 𝐳𝐧𝐚𝐧𝐣𝐚 𝐢𝐧 𝐯𝐞𝐬̌𝐜̌𝐢𝐧𝐞 𝐥𝐚𝐡𝐤𝐨 𝐫𝐚𝐳𝐬̌𝐢𝐫𝐢𝐭𝐞 𝐧𝐚 𝐝𝐞𝐣𝐚𝐯𝐧𝐨𝐬𝐭𝐢𝐡:


-𝐃𝐢𝐠𝐢𝐭𝐚𝐥𝐧𝐞 𝐤𝐨𝐦𝐩𝐞𝐭𝐞𝐧𝐜𝐞 obravnavajo digitalno pismenost, ki je ključna veščina v današnjem hitro spreminjajočem se svetu. Pridružite se predmetu, na katerem boste obravnavali digitalno komuniciranje in sodelovanje, digitalno varnost in reševanje problemov ter izdelovali digitalne vsebine.
-Na predmetu 𝐑𝐚𝐳𝐯𝐨𝐣 𝐯𝐞𝐬̌𝐜̌𝐢𝐧 𝐳𝐚 𝐮𝐜̌𝐢𝐧𝐤𝐨𝐯𝐢𝐭𝐨 𝐝𝐞𝐥𝐨 boste izboljšali svoje veščine upravljanja s časom, komunikacijske spretnosti, sposobnosti reševanja problemov, delovanja v timu, vodenja in organizacijske dinamike.
-Z vključitvijo na predmet 𝐎𝐤𝐨𝐥𝐣𝐬𝐤𝐢 𝐯𝐢𝐝𝐢𝐤 𝐭𝐫𝐚𝐣𝐧𝐨𝐬𝐭𝐧𝐞𝐠𝐚 𝐫𝐚𝐳𝐯𝐨𝐣𝐚 boste pridobili znanje in orodja, ki vam bodo omogočila razumevanje kompleksnih okoljskih izzivov, s katerimi se soočamo, in iskanje trajnostnih rešitev.

𝐊𝐚𝐤𝐨 𝐬𝐞 𝐥𝐚𝐡𝐤𝐨 𝐩𝐫𝐢𝐣𝐚𝐯𝐢𝐭𝐞?
Preko prijavnice dostopne na povezavi https://bit.ly/CODUL_prijava Za vpis v spletno učilnico COD UL uporabite svojo UL identiteto (npr.: abc123@student.uni-lj.si).