Nagradni natečaj zaključnih nalog študentov UL z uporabo programskih orodij ESRI

Univerza v Ljubljani in podjetje GDi d. o. o., Ljubljana, sta pripravila nagradni natečaj za diplomske, magistrske ali doktorske naloge študentov članic univerze v Ljubljani z uporabo ESRI programskih orodij za študijsko leto 2023/2024.

  • Objavljeno
    10. 6. 2024
  • Rubrika
    Splošno

Kriteriji za vključitev v izbor so:
• pravočasno poslana prijavnica in zaključna naloga,
• praktični prikaz uporabe programskih orodij ESRI v zaključni nalogi in
• ocena zaključne naloge.

V prijavnici naj študent/kandidat napiše kratek povzetek diplome, iz katerega bo razvidno, kateri program ESRI je bil uporabljen, vsebina njegove uporabe in dosežen rezultat. Poleg prijavnice naj pošlje še zaključno nalogo v PDF ali ZIP formatu. Prijave in diplome se zbirajo do vključno nedelje, 15. septembra 2024, na elektronskem naslovu: helpdesk@uni-lj.si. Velikost priponk za pošiljanje po e-pošti je omejena na 40 MB.

Strokovna komisija iz podjetja GDi d. o. o., Ljubljana, bo med prijavljenimi deli izbrala najboljše z vidika učinkovitosti ter aktualnosti uporabe programskih orodij ESRI. Nagrada, ki bo podeljena pred koncem študijskega leta 2023/2024, je 1.000 evrov (bruto) za študenta, 500 evrov (bruto) za mentorja nagrajene zaključne naloge in objava povzetka diplomske naloge na spletni strani podjetja.

Podelitev priznanja za Naj zaključno delo za diplomanta in mentorja se izvede na vsakoletnem GDi dogodku, ki bo letos izveden v četrtek, 03. 10. 2024. Obvestilo s prijavnico je objavljeno na spletni strani Univerze v Ljubljani.