Univerza v Ljubljani
Fakulteta za arhitekturo

Inavguracijsko predavanje izr. prof. mag. Anje Planišček

Začni kjerkoli. Razmisleki o stanovanjih, domovih in prostorih učenja

  • Datum in čas
    23. 2. 2022 ob 18:00
  • Lokacija
    Plečnikova predavalnica, UL FA in Youtube Live (povezava spodaj)
  • Organizator
    Anja Planišček

Spoštovani, vljudno vabljeni na inavguracijsko predavanje z naslovom »Začni kjerkoli. Razmisleki o stanovanjih, domovih in prostorih učenja«, ki ga bo izvedla izr. prof. mag. Anja Planišček, univ. dipl. inž. arh., pred izvolitvijo v naziv redne profesorice za področje arhitektura.

Inavguracijsko predavanje bo v sredo, 23. februarja 2022 ob 18.00 uri v Plečnikovi predavalnici (v pritličju novega dela) na sedežu Fakultete za arhitekturo UL, Zoisova cesta 12, 1000 Ljubljana, in preko Youtube Live-a.

Ukinitev obveznega izpolnjevanja PCT pogoja

*Vlada RS je sprostila nekatere ukrepe v zvezi z virusom SARS-CoV-2. Tako se na podlagi novega Odloka o začasnih ukrepih za preprečevanje in obvladovanje okužb z nalezljivo boleznijo COVID-19  (https://www.uradni-list.si/glasilo-uradni-list-rs/vsebina/2022-01-0445?sop=2022-01-0445) z današnjim dnem, ukinja obveznost izpolnjevanja PCT pogoja za vse dejavnosti, razen zdravstvene, socialno varstvene ter zavoda za prestajanje kazni zapora in v prevzgojnem doma.

**Nadalje ostaja v veljavi ukrep obveznega nošenja mask v vseh zaprtih javnih krajih (kirurška maska tipa II ali IIR ali maska tipa FFP2 ali FFP3) in razkuževanje rok pred vstopom v javni prostor, prav tako je pri izvajanju vseh dejavnostih ter ob sumu ali potrjenem primeru okužbe z virusom SARS-CoV-2, treba upoštevati priporočila oziroma navodila Nacionalnega inštituta za javno zdravje v zvezi s preprečevanjem okužbe z virusom SARS-CoV-2.

S spoštovanjem in lepimi pozdravi,
Sebastian Pepelnak, Kadrovska služba UL FA