ATELIER EMONA

MEDNARODNA POLETNA ARHITEKTURNA DELAVNICA 19. 8. - 26. 8. 2023

  • Datum in čas
    19. 8. 2023

Arhitekturna delavnica Atelier Emona je osemdnevni dogodek pod mentorstvom mednarodne zasedbe tutorjev, namenjen mednarodnim in lokalnim študentom arhitekture ter mladim arhitektom, ki si želijo povezovanja, učenja in pridobivanja novih izkušenj na področju arhitekture.

" alt="ATELIER EMONA"/>

Arhitekturna delavnica Atelier Emona je osemdnevni dogodek namenjen mednarodnim in lokalnim študentom arhitekture ter mladim arhitektom, ki si želijo povezovanja, učenja in pridobivanja novih izkušenj na področju arhitekture. Delavnica je povezovalec različnih kulturnih ozadij in strokovnih znanj ter nas vse izzove na teden poglobljene analize in raziskave, ki prinaša premišljene, drzne in inovativne rešitve.

Tema tokratne delavnice, ki bo od 19. 8. do 26. 8. 2023 potekala v Ljubljani, je prenova kompleksa garažne hiše TGH-48 arh. Savina Severja iz leta 1969. TGH-48 je eden najbolj edinstvenih garažnih objektov v Ljubljani in ni samo garažna hiša, ampak spomenik, ki ne služi le svoji funkciji, ampak ustvarja edinstven prostor z dinamično igro svetlobe.

Udeležba na delavnici bo študentom UL FA upoštevana kot opravljen predmet Arhitekturna delavnica 1, 2 ali 3. Prijavite se na www.atelieremona.com.