Univerza v Ljubljani
Fakulteta za arhitekturo

Otvoritev razstave natečajnih rešitev za novo večuporabno predavalnico na UL FA

  • Datum in čas
    21. 12. 2022 ob 10:30
  • Lokacija
    stopnišče stare stavbe UL FA
  • Organizator
    UL FA

V novembru smo zaključili z anonimnim študentskim natečajem za oblikovanje novega študijskega prostora z opremo na Fakulteti za arhitekturo UL.  Sodobno študijsko okolje je prostor, ki študentom in pedagogom omogoča fleksibilno organizacijo študijskega procesa, osredotočenega na aktivno vključevanje študentov v vseh fazah učnega procesa. Na fakulteti si želimo zagotoviti nov prostor, s katerim se študentje identificirajo, […]

V novembru smo zaključili z anonimnim študentskim natečajem za oblikovanje novega študijskega prostora z opremo na Fakulteti za arhitekturo UL. 

Sodobno študijsko okolje je prostor, ki študentom in pedagogom omogoča fleksibilno organizacijo študijskega procesa, osredotočenega na aktivno vključevanje študentov v vseh fazah učnega procesa. Na fakulteti si želimo zagotoviti nov prostor, s katerim se študentje identificirajo, v katerem se dobro počutijo in se kompleksnih študijskih vprašanj lotevajo na sproščen način, skozi skupinsko delo, aktivno debato in kritično mišljenje. Študentski natečaj za Študijsko okolje prihodnosti je želel študente arhitekture in urbanizma vzpodbuditi k razmisleku o optimalnem, vzpodbudnem in kvalitetno zasnovanem večnamenskem študijskem prostoru, v katerem bi želeli študirati tudi sami. 

Vljudno vabljeni na otvoritev razstave vseh prispelih elaboratov, ki bo 21. 12. 2022 ob 10:30 na stopnišču stare stavbe UL FA.