Vabilo na praktično delavnico Inovator.UL

Delavnica je namenjena raziskovalcem in študentom, ki so se pri svojem raziskovalnem delu že srečali z vprašanji in izzivi zaščite svoje intelektualne lastnine (IL) in iščejo praktične nasvete, kako se lotiti patentiranja ali drugih oblik zaščite IL. Delavnica je primerna tako za tiste, ki se s tematiko soočajo prvič, kot tudi za tiste, ki so že prijavljali patent in si želijo poglobiti znanje.

  • Objavljeno
    20. 3. 2022
  • Rubrika
    Delo Delavnice

Pisarna za prenos znanja Univerze v Ljubljani organizira praktično delavnico, ki bo potekala 24. marca 2022 od 11.00 do 12.30, prek spletnega orodja ZOOM, na temo »Identifikacija in zaščita izuma«. Namenjena je raziskovalcem in študentom UL, ki so se pri svojem raziskovalnem delu že srečali z vprašanji in izzivi pravnega varstva svoje intelektualne lastnine in iščejo praktične nasvete, kako se lotiti patentiranja ali drugih oblik zaščite intelektualne lastnine.

Prijave sprejemamo prek Zoom registracije do 23. marca 2022. Povezavo do dogodka bodo prijavljeni prejeli prek e-pošte.

Delavnica bo potekala v slovenskem in angleškem jeziku. Prevod ni zagotovljen. Prav tako bo snemana in objavljena na you tube kanalu Pisarne za prenos znanja.

Za vsa vprašanja smo na voljo prek e-pošte gabriela.droga-mazovec@uni-lj.si in nadja.viharev@uni-lj.si.