Univerza v Ljubljani
Fakulteta za arhitekturo

Študentska pomoč pri izvedbi mednarodnega kongresno-sejemskega dogodka Varnost in preventiva

Slovensko društvo za požarno varstvo, SZPV, v so-organizaciji z Zvezo društev varnostnih inženirjev Slovenije organizira mednarodni kongresno-sejemski dogodek Varnost in preventiva.

  • Objavljeno
    16. 9. 2022
  • Rubrika
    Splošno

Dogodek bo potekal 13. in 14. oktobra 2022 na Gospodarskem razstavišču. V sklopu dogodka bosta potekali konferenci (nacionalna in mednarodna), različne delavnice na temo požarne varnosti in varnosti pri delu, predstavitev fakultet s študijskimi vsebinami s tega področja (med njimi tudi UL FA) ter seveda sam sejemski del dogodka z različnimi razstavljavci.

Več o dogodku si lahko preberete na: https://www.szpv.si/safety-and-prevention-conference-expo-2022-slo/

Za pomoč pri izvedbi dogodka iščejo prostovoljce, in sicer zanesljive ter prijazne študentke in študente.

Pomoč bo potrebna predvsem pri registraciji udeležencev dogodka in pri usmerjanju udeležencev v prave dvorane, saj gre za večji dogodek, kjer bo več dejavnosti potekalo vzporedno.

Odločitev za pomoč na dogodku s sabo prinaša tudi možnost spoznavanja različnih vidikov požarne varnosti in varnosti pri delu ter srečanja s številnimi strokovnjaki s teh področij. Zainteresirane študentke in študenti pošljite elektronsko sporočilo na anita.ogrin@fgg.uni-lj, in v njem navedite svoje ime in priimek, letnik in smer študija. Navedite tudi, ali bi lahko pomagali oba dneva (četrtek, 13. 10. 2022, in petek, 14. 10. 2022) ali le enega (in katerega).