Univerza v Ljubljani
Fakulteta za arhitekturo

Evropski spletni tečaj o evakuaciji in reševanju oseb s trajno ali začasno oviranostjo

Seminar/delavnica

  • Datum in čas
    13. 5. 2022 ob 9:00
  • Lokacija
    Vurnikova predavalnica, UL FA
  • Organizator
    Slovensko združenje za požarno varstvo in Gasilsko reševalna služba Kranj

Vabimo vas na predstavitev E-platforme, preko katere se lahko učimo ali dopolnimo znanje o evakuaciji in reševanju oseb s trajno ali začasno oviranostjo! Preskusite svoje znanje in spoznajte možnosti za izobraževanje, ki je dostopno vsem!

Ta seminar / delavnica bo edini dogodek v živo ob zaključku projekta Inclusive Emergency v maju 2022, na kateri bomo sodelujoči slovenski partnerji tega projekta – Slovensko združenje za požarno varstvo in Gasilsko reševalna služba Kranj – pooblaščenim inženirjem in arhitektom ter odgovornim za požarno varnost v objektih, dostopnim vsem ljudem, predstavili izzive načrtovanja evakuacije in reševanja oseb z oviranostmi in pristop k rešitvam problemov na osnovi sodelovanja z gasilci. Udeleženci se boste lahko seznanili z dostopom in rabo brezplačne večjezične učne E-platforme, pripravljene v okviru projekta, sofinanciranega s strani programa Erasmus+.

Potencialne udeležence prosimo, da izpolnite elektronsko prijavnico (povezava v nadaljevanju) ali obrazec na hrbtni strani vabila in ga pošljete na info@szpv.si. Število udeležencev je omejeno. Na voljo je 50 mest. Udeležencem bodo organizatorji dogodka izdali potrdilo o udeležbi.