Klub alumnov Fakultete za arhitekturo
Zakaj se pridružiti platformi

1. Neposreden dostop do drugih alumnov UL. Poiščite strokovnjaka na svojem področju, sprašujte, predstavite idejo, razvijajte novosti skupaj z drugimi alumni UL.

2. Mreženje in iskanje novih poslovnih priložnosti. Poiščite partnerja za nov projekt oz. se povežite s tistimi, ki partnerje iščejo.

3. Redno objavljena prosta delovna mesta. Preverite katera podjetja iščejo prav take profile kot je vaš.

4. Aktivnosti in dogodki namenjeni alumnom UL. Ostanite obveščeni o dogajanju, ki je namenjeno prav vam. Ne zamudite obletnice vaše generacije ali nadgrajujte svoje znanje z zanimivimi predavanji in delavnicami.

5. Mentorski program za prenos znanja. Če iščete usmeritev kako nadgraditi svojo karierno pot ali želite predati svoje znanje mlajšim generacijam, lahko to storite v skupnosti alumnov UL.

6. Obujanje spominov. Se še spomnite veselja s sošolci v zgodnjih jutranjih urah? In tiste simpatije, ki je v 4 letih študija niste uspeli ogovoriti? Povežite se s prijatelji iz študentskih dni in skupaj obujajte spomine na lepe študentske dni.

7. Koriščenje ugodnosti. Univerza v Ljubljani in njene članice se povezujejo z različnimi partnerskimi organizacijami, ki nudijo alumnom UL določene ugodnosti. Pogoj za koriščenje ugodnosti je identifikacijska številka posameznika, s katero dokazuje, da je alumen UL. Identifikacijska številka je posamezniku dodeljena ob vstopu v spletni portal.

 

 

PRVA STRAN

ZAKAJ SE PRIDRUŽITI

POSTOPEK VPISA

ETIČNI KODEKS

DRUŽBENA OMREŽJA

POGOSTA VPRAŠANJA

VSTOP V SPLETNO ALUMNI PLATFORMO